Wat is dat dan, een Dorien Spanjaard?

“If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck.” *

Of: als het vol zit met empathie, gaat voor echt, authentiek en onafhankelijk en soms nét iets liever voor anderen zorgt dan voor zichzelf, dan is het een Dorien Spanjaard.

Het leven met echtgenoot en twee -inmiddels puberende- zonen bracht Dorien Spanjaard via Utrecht, Scheveningen en Paramaribo uiteindelijk in Breda. Hier houdoet ze er inmiddels lustig op los en blijkt wel te houden van de Brabantse manier van leven. Al zal Carnaval nooit echt helemaal lukken.

In dit Brabantse land startte ook een zoektocht die haar uiteindelijk bij Kerntalenten zou brengen.

Toen de school onvoldoende oog had voor de specifieke behoeften van haar kinderen, nam Dorien zelf de touwtjes in handen om geschikt onderwijs te vinden voor haar, naar later bleek, meerbegaafde en hooggevoelige zonen. Gedurende deze zoektocht (die overigens resulteerde in een fijne school voor beide mannen) volgde ze een coachingstraject en maakte kennis met veel verschillende analysemethodes.

En toen, op een goede dag, gunde ze zichzelf een KernTalenten Analyse. Ze was -zoals de jeugd dat inmiddels zo treffend uitdrukt- blown away. Een deur ging open.
Dorien: “Dit was de eerste methode die me echt pakte: zo echt, zo wetenschappelijk, kortom: zo spot-on!”. Ze wist meteen dat ze hier meer mee wilde doen. Dus volgde de opleiding en is sinds 2018 gediplomeerd KernTalenten Analist.

Dorien heeft een snelle, onafhankelijke geest en houdt van alles wat met kinderen (ook de grote) te maken heeft. Dat verklaart ook haar passie voor de KernTalentenAnalyse.

Dorien leest veel, bakt heerlijke taarten en is waarschijnlijk de leukste regeltante van het westelijk halfrond.

daarnaast

Behalve tot KernTalenten Analist is Dorien ook HBO-opgeleid (maatschappelijk werk en dienstverlening), volgde ze een coachingstraject Ximension, organiseerde ze jarenlang allerlei evenementen voor de gemeente Den Haag en het Museon en is ze part-time HR-manager bij softwarebedrijf Solidform.

Meer weten? Of meteen een analyse aanvragen?

keytalents | Wat is een Dorien Spanjaard

Voor meer informatie of het aanvragen van een KernTalentenanalyse kun je Dorien via dit formulier een mailtje sturen.

De analyse vindt in principe plaats bij KeyTalents in Breda, maar in overleg is een andere locatie geen probleem.

Dorien Spanjaard
KernTalentenanalist
Breda